Hannele Räty

Voimaa kuvista vaaleanpunainen lehtikuvio

Voimaa kuvista

Autan sinua katsomaan itseäsi lempeämmin ja löytämään vahvistavia sekä positiivisia asioita elämääsi.

Pitkospuut rannalla puiden lomassa. Kuvaa Hannele Rätyn tarjoamia palveluita ja yhdessä kuljettavaa matkaa.

Voimaa kuvista tuottaa yksilöille, ryhmille, työyhteisöille ja yrityksille hyvinvointipalveluita voimauttava valokuva- sekä valokuvapäiväkirjamenetelmän keinoja hyödyntäen.

Palveluitani voisi kuvata pitkospuina. Sinun matkasi palveluideni parissa voi alkaa hieman epävarmana, mutkitellen ja kallistellen, etsien jotain uutta. Etsien ehkä vahvistusta itseesi tai työhösi. Matkan aikana pitkospuut suoristuvat saaden vahvistusta omiin ajatuksiisi yhdessä jaettujen ajatusten ja tehtävien kautta.

Pitkospuiden päässä uudet voimakuvat, tuovat esiin minuutesi, sinulle tärkeät asiat tai työyhteisön vahvuudet. Matka jatkuu palveluideni jälkeen uudella polulla uskoen ja luottaen itseesi sekä katsoen itseäsi lempeämmin, havainnoiden uusia asioita ympärilläsi ja huomaten kuinka paljon hyvää elämässäsi onkaan.

 

Pysähdy hetkeksi ja hengitä rauhassa - anna aikaa itsellesi ja lähde mukaan valokuvien hellään maailmaan.

Hannele Räty

Koulutukseltani olen sosionomi sekä lähihoitaja ja työurani olen tehnyt pitkälti sosiaali- ja terveysalalla. Luonteeltani olen iloinen, avoin, aito ja helposti lähestyttävä. Nauran paljon (ja kovasti) mutta herkistyn myös herkästi. 

Valokuvaaminen on ollut minulle rakas harrastus jo vuosia. Olen kuvannut paljon ja kameran kanssa liikkuessani koen, että eteeni avautuu uusi maailma. Valokuvat ovat toimineet minulla apuna itsetutkiskelussa ja ajatusten selvittämisessä. Valokuvat antavat voimaa ja muistuttavat, miten paljon kaunista ja hyvää ympärilläni onkaan. Valokuvat ovat avanneet minussa solmuja ja saaneet uskomaan, että kuvissa on voimaa!

Vuonna 2019 minulle tuli mahdollisuus lähteä opiskelemaan voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet (10op). Nämä opinnot auttoivat minua katsomaan itseäni ja toisia lempeämmin ja armollisemmin sekä kuuntelemaan ja kuulemaan vieläkin herkemmin.

Toivon, että palveluideni avulla voin välittää tuon saman tunteen myös sinulle!