Hannele Räty

Voimaa kuvista vaaleanpunainen lehtikuvio

Voimaa kuvista

"Jokaisessa ihmisessä on aarre, jollaista ei ole kenessäkään toisessa."

Pitkospuut rannalla puiden lomassa. Kuvaa Hannele Rätyn tarjoamia palveluita ja yhdessä kuljettavaa matkaa.

Millaisissa elämänpolun vaiheissa voin auttaa sinua?

Elämää voisi kuvata pitkospuina. Välillä elämä on epävarmaa, se mutkittelee ja kallistelee, mutta onneksi välillä on myös tasaista taivallusta. Elämän mutkittelu ja kallisteluvaiheissa itsetuntemuksesi on ehkä hukkunut hetkeksi ja kaipaat apua itsesi löytämiseen uudelleen. Yhtä lailla elämän tasaisessa vaiheessa, voit haluta pysähtyä itsesi äärelle pohtimaan asioita yhdessä. Näissä vaiheissa voin olla apunasi.

Palveluissani autan sinua pysähtymään itsesi ja elämäsi äärelle. Autan sinua miettimään kuka sinä olet ja mikä on sinulle tärkeää. Kuljen hetken matkaa vierelläsi tukien sinua.

Palveluni auttavat sinua miettimään asioita erilaisten tehtävien ja keskustelujen kautta. Uusilla voimakuvilla teemme sinut näkyväksi ja voimakuvat kuvaamme voimauttava valokuvamenetelmää hyödyntäen. Voimakuviesi avulla opettelemme yhdessä lempeää katsetta ja sisäistä puhetta itsellesi. Voimakuvia katsoessamme ja sanoittaessamme unohdamme kaiken kritiikin ja keskitymme kaikkeen kauniiseen mitä kuvissasi näemme.

Palveluideni jälkeen uskon, että lähdet omalle polullesi uskoen ja luottaen itseesi enemmän. Katsot itseäsi lempeämmin, havainnoit uusia asioita ympärilläsi ja huomaat kuinka paljon hyvää elämässäsi onkaan.

Pysähdy hetkeksi ja hengitä rauhassa - anna aikaa itsellesi ja lähde mukaan voimakuvien lempeään maailmaan.

Hannele Räty

Koulutukseltani olen sosionomi sekä lähihoitaja ja työurani olen tehnyt pitkälti sosiaali- ja terveysalalla. Luonteeltani olen iloinen, avoin, aito ja helposti lähestyttävä.  Minun vahvuuteni on aito kohtaaminen. Rakastan ihmisten tarinoita ja on ihana kuunnella mitä kaikkea elämä on mukanaan tuonut juuri sinulle.

Valokuvaaminen on ollut minulle rakas harrastus jo vuosia. Olen kuvannut paljon ja kameran kanssa liikkuessani koen, että eteeni avautuu uusi maailma. Valokuvat ovat toimineet minulla apuna itsetutkiskelussa ja ajatusten selvittämisessä. Valokuvat antavat voimaa ja muistuttavat, miten paljon kaunista ja hyvää ympärilläni onkaan. Valokuvat ovat avanneet minussa solmuja ja saaneet uskomaan, että kuvissa on voimaa!

Vuonna 2019 minulle tuli mahdollisuus lähteä opiskelemaan voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet. Nämä opinnot auttoivat minua katsomaan itseäni ja toisia lempeämmin ja armollisemmin sekä kuuntelemaan ja kuulemaan vieläkin herkemmin.

Toivon, että palveluideni avulla voin välittää tuon saman tunteen myös sinulle!