Hannele Räty

Voimaa kuvista vaaleanpunainen lehtikuvio

Voimaa kuvista

"Jokaisessa ihmisessä on aarre, jollaista ei ole kenessäkään toisessa."

Pitkospuut rannalla puiden lomassa. Kuvaa Hannele Rätyn tarjoamia palveluita ja yhdessä kuljettavaa matkaa.

Millaisissa elämänpolun vaiheissa voin auttaa sinua?

Elämää voisi kuvata pitkospuina. Välillä elämä on epävarmaa, se mutkittelee ja kallistelee, mutta onneksi välillä on myös tasaista taivallusta. Elämä tuo eteen kaikenlaisia vaiheita ja välillä itsetuntemuksesi voi olla hukkunut ja kaipaat apua itsesi löytämiseen uudelleen. Yhtä lailla elämän tasaisessa vaiheessa, voit haluta pysähtyä itsesi äärelle pohtimaan kuka oikein olet ja mitä toivot elämääsi lisää. 

Pysähtyminen on tärkeä osa palveluitani. Pysähtyminen auttaa sinua keskittymään itseesi ja sinulle tärkeisiin asioihin. Palveluissani sinusta kuvattavien voimakuvien ajatus on tehdä sinut sekä sinulle tärkeät asiat näkyväksi.

Voimakuvia katsoessamme ja sanoittaessamme niissä näkyvät positiiviset asiat, sinä alat katsoa itseäsi toisin, lempeämmin. Kätket kaikki kauniit sanat sydämeesi ja voimaannut niistä. 

Sinun näkyväksi tuleminen on siis tehtävien, keskustelujen, voimakuvauksen ja voimakuvien sanoittamisen yhteistyötä. 

Palveluissani autan sinua pysähtymään itsesi sekä elämäsi äärelle ja kuljen hetken matkaa vierelläsi sinua tukien.

Yhteisen matkamme jälkeen uskon, että jotain sinussa on muuttunut.

Pysähdy hetkeksi ja hengitä rauhassa - anna aikaa itsellesi ja lähde mukaan voimakuvien lempeään maailmaan.

Hannele Räty

Koulutukseltani olen sosionomi sekä lähihoitaja ja työurani olen tehnyt pitkälti sosiaali- ja terveysalalla. Luonteeltani olen iloinen, avoin, aito ja helposti lähestyttävä.  Minun vahvuuteni on aito kohtaaminen. Rakastan ihmisten tarinoita ja on ihana kuunnella mitä kaikkea elämä on mukanaan tuonut juuri sinulle.

Valokuvaaminen on ollut minulle rakas harrastus jo vuosia. Olen kuvannut paljon ja kameran kanssa liikkuessani koen, että eteeni avautuu uusi maailma. Valokuvat ovat toimineet minulla apuna itsetutkiskelussa ja ajatusten selvittämisessä. Valokuvat antavat voimaa ja muistuttavat, miten paljon kaunista ja hyvää ympärilläni onkaan. Valokuvat ovat avanneet minussa solmuja ja saaneet uskomaan, että kuvissa on voimaa!

Vuonna 2019 minulle tuli mahdollisuus lähteä opiskelemaan voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet. Nämä opinnot auttoivat minua katsomaan itseäni ja toisia lempeämmin ja armollisemmin sekä kuuntelemaan ja kuulemaan vieläkin herkemmin.

Toivon, että palveluideni avulla voin välittää tuon saman tunteen myös sinulle!