Palvelut

Voimaa kuvista palvelupaketit

Elämyksellisiä hyvinvointipalveluita yksilöille, työyhteisöille ja ryhmille.

Kivipolku rannalla. Jokaisen matka on erilainen.
hetkeen pysähtynyt enkeli
Vanha ladon ovi. Kuvaa itsestä uusien asioiden löytymistä.

Kenelle palveluni sopivat?

Sinulle joka…

Positiivisuus, ilo ja ymmärrys löytyvät sinusta.

”Katso minua. Katso minua hellin ja rakastavin silmin. Katso minua niin, että tiedän olevani sinulle tärkeintä maailmassa.”

Minun päiväni

Haluatteko antaa läheisellenne lahjaksi lempeän ja rakastavan katseen kokemuksen sekä ikimuistoisen päivän, jonka luomisessa te saatte olla mukana?

Voimaa kuvista merkki hiekka

Ainutlaatuinen minä

Haluatko lähteä matkalle omaan itseesi yksin tai yhdessä läheistesi kanssa? Tämä palvelu räätälöidään juuri sinulle tai teille sopivaksi. Palvelu sopii 1-4 henkilölle.

”Kerrotaan työstämme yhdessä, kerrotaan, kuinka paljon siinä on hyvää. Tehdään hyvä näkyväksi, kuvilla ikuistettavaksi.”

Hyvinvointia työyhteisöille

Sopii työyhteisöille, jotka haluavat kokea yhdessä jotain erilaista. Valittavana kaksi erilaista kokonaisuutta. Kummassakin kokonaisuudessa nostetaan voimavaroja sekä positiivisia asioita esille ja tehdään näitä valokuvilla näkyväksi. 

Voimaa kuvista merkki hiekka

Työpajat

Sopii sinulle, joka haluat pysähtyä hetkeksi oman elämäsi äärelle, haluat löytää positiivisia asioita elämääsi ja lähteä opettelemaan lempeää katsetta itseäsi kohtaan. Valittavana kaksi erilaista työpajaa; minityöpaja (4h) ja Hyvinvoiva minä työpaja (tapaamisia 5x).

”Avaan maailmani sinulle, kerron tarinaani. Kuuntele minua ja anna tarinani koskettaa sinua.”

Oman elämäni -kuvakirja

Tämä sopii sinulle, joka haluat muistella elettyä elämääsi yhdessä ja tehdä näkyväksi muistojasi sekä uusia asioita elämästäsi valokuvilla. Sisältää neljä tapaamista ja lopputuotoksena syntyy valokuvakirja elämästäsi. 

Ensimmäinen askel

Jos mietit mikä palveluistani sopisi tarpeisiisi parhaiten tai haluat tietää palveluistani lisää, ole minuun yhteydessä. Autan sinua mielelläni löytämään juuri sinulle sopivan palvelun. Voit olla minuun yhteydessä yhteystietolomakkeella tai suoraan sähköpostitse/puhelimitse.

Yhteydenottosi jälkeen olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja jatketaan suunnittelua yhdessä.

Peruutusehdot

Perumiset maksutta vähintään 7 vuorokautta aiemmin sähköpostitse. 7 vuorokauden jälkeen tapahtuneesta perumisesta peritään 50% maksu. Samana päivänä tehdystä perumisesta tai peruuttamattamatta jättämisestä maksu tulee maksaa täysimääräisenä. Ryhmään voi ilmoittautujan sijaan osallistua joku toinen henkilö.

voikukan hahtuvat. Kuvistuskuva hyvinvointi palvelun tilaustietoihin.

Askel positiivisempaan huomiseen.