Voimaa kuvista -ryhmä

Hyvinvoiva minä-työpaja

"Rentoa, hauskaa ja herkkääkin tutustumista omiin eri puoliin, voimamaisemiin ja ajatuksiin. Hieno kokemus, jonka soisi jokaiselle!"

Erotin

”Olin tehnyt töitä useamman vuoden ajan löytääkseni itseni. Halusin olla muutakin kuin vain äiti ja vaimo. Tunsin jo hiukan voimaantuvani – ja sitten matto vedettiin pois jalkojeni alta. Koko elämä muuttui. Jäin yksin lasten kanssa. Kun ihminen on rikki ja itsetunto poljettu syvälle maanrakoon, on usein vaikea lähteä sitä yksin korjaamaan. Omalla kohdallani koin tämän ryhmän hyvänä ensiaskeleena siihen. Ryhmä oli turvallinen, rento ja hauska. Jokainen yhdessä vuodatettu kyynel ja kippurassa naurettu hetki antoivat minulle voimaa ja rohkeutta nähdä jälleen itseni – naisena.”

Monille meistä on tutumpaa vähätellä itseämme kuin ihastella ja kiittää itseämme. Kaikilla meillä on kuitenkin mahdollisuus oppia olemaan armollisempia itsellemme ja oppia katsomaan itseämme ja elämää uudesta näkökulmasta, lempeämmin ja rakastavammin.

Hyvinvoiva minä – työpajassa unohdetaan kaikki muu hetkeksi ja saat keskittyä rauhassa ja turvallisessa ilmapiirissä omaan itseesi. Työpajassa pohditaan omia vahvuuksia sekä voimavaroja erilaisten tehtävien avulla ja lopuksi tehdään sinut näkyväksi uusilla voimakuvillasi. Voimakuvissa sinä päätät kuinka sinua saa kameran läpi katsoa.

Aiempaa valokuvauskokemusta ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja puhelin, jossa on kamera. 

  • Viisi tapaamista, tapaamisten kesto 2h/kerta.
  • Yksi tapaamisista on kuvauskerta, jolloin lähdemme luontoon kuvaamaan sinusta uudet voimakuvat. 
  • Ryhmän koko max. 6 henkilöä

Hinta: 150€/hlö sis.alv 24% (sis. 20 kpl voimakuvia muistitikulle tallennettuna, pientä tarjottavaa ja muistikirjan omille ajatuksillesi)

Ajankohta: Tiistaisin ajalla 16.1.-13.2.2024 klo 18-20

Paikka: Kettulanlahti. Linja-auto nro 21 kulkee keskustasta suoraan, bussipysäkiltä matkaa noin 150m.

Ilmoittaudu mukaan vuoden lempeimmälle matkalle!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sähköpostitse hannele.raty@voimaakuvista.fi

Voimakuvia minityöpaja

Minityöpaja on pieni kurkistus voimauttavan valokuvan maailmaan. Työpajan kesto on 4h.

Hinta: 70€/hlö (sis. 5 voimakuvaa sähköpostiin lähetettynä).

Seuraava minityöpaja suunnitteilla alku vuoteen. 

Oma Minityöpaja mahdollista järjestää myös esim. työ- tai ystäväporukalle. Tuolloin aikataulu suunnitellaan teidän aikataulujen mukaan. Työpaja on mahdollista järjestää myös teidän järjestämässänne paikassa. 

Työpajan palaute

”Hannele kulki rinnalla ja kysyi juuri niitä oikeita kysymyksiä. Tehtävät auttoivat näkemään asioita uusin silmin. Ohjasivat minua ymmärtämään miksi ajattelen itsestäni näin. Hannele on ammattilainen, jolla on sydän paikallaan. Kiitos Hannele ja ryhmäläiset.”

”Tämä kurssi oli aivan ihana ja mahtava, juuri tähän elämänvaiheeseen sopiva. Ja auttoi löytämään elämän hyviä puolia ja ennen kaikkea näkemään hyvää itsessä ja muissa. Sinun herskyvä elämänilosi sai aina hyvälle tuulelle ja yhteys kurssiporukkaan oli mahtava.”