Voimaa kuvista -ryhmä

Hyvinvoiva minä-työpaja

Talvinen iltamaisema jäältä, jossa kulku-uria. Kuvaa yhdessä kuljettavaa matkaa.

Hyvinvoiva minä – työpajassa unohdetaan kaikki muu hetkeksi ja keskitytään rauhassa ja turvallisessa ilmapiirissä omaan itseemme. Työpajassa keskitytään omiin vahvuuksiin sekä voimavaroihin ja lopuksi tehdään sinut näkyväksi uusilla voimakuvillasi. Voimakuvissa sinä päätät kuinka sinua saa kameran läpi katsoa. 

Valokuvatehtävien avulla silmät avautuvat kaikelle sille, mitä valokuvilla voi kertoa ja kuinka erilaiset kuvakulmat auttavat havainnoimaan tuttujakin asioita uudella tavalla. 

Työpajassa käydään läpi omaa elämää keskustelujen ja valokuvien kautta. Ryhmässä hyödynnetään voimauttava valokuva- sekä valokuvapäiväkirjamenetelmiä ja annetaan pienimuotoisia kuvaustehtäviä, jotka auttavat havainnoimaan itseäsi sekä elämääsi uudesta näkökulmasta. Aiempaa valokuvauskokemusta ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja puhelin, jossa on kamera. 

• Viisi tapaamista, tapaamisten kesto 1,5h. Yksi tapaamisista on kuvauskerta, jolloin lähdemme luontoon kuvaamaan sinusta uudet voimakuvat.  

• Ryhmän koko max. 6 henkilöä

Hinta 150€/hlö sis.alv 24% (sis. 15kpl voimakuvia muistitikulle tallennettuna)

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä. Kokoontumiset Kuopion keskustassa, Tulliportinkatu 27.

Mikäli kiinnostuit ole yhteydessä sähköpostitse hannele.raty@voimaakuvista.fi

Voimaa kuvista minityöpaja

Seuraava minityöpaja järjestetään syksyllä. Mietinnässä myös hieman erilainen minityöpaja kesälle luontoon. 

Minityöpaja on Hyvinvoiva minä työpajan esikoulu ja johdattaa sinut jo lempeästi oman itsesi äärelle.

Työpajassa pysähdyt hetkeksi oman itsesi äärelle, saat kokemuksen voimauttavasta valokuvauksesta ja lempeästä katseesta. Pääset myös itse kokeilemaan miten tuttua asiaa voi kuvata toisin. 

 Hinta 70€/hlö (sis. 5 kpl voimakuvaa sähköpostiin lähetettynä)

Jos sinua kiinnostaisi järjestää oma räätälöity minityöpaja vaikkapa ystäväporukalle niin ole yhteydessä: hannele.raty@voimaakuvista.fi

Työpajan palaute

”Tehtävät olivat mielenkiintoisen haastavia, omaa elämää pohdiskelevia tehtäviä. Auttoivat havainnoimaan omaa elämäntilannettani ja valmistivat minua kuvausta varten.

Olet juuri oikealla alalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan! Toivoisin kaikkien pääsevän osalliseksi sinun lempeästä ohjauksesta ja näkemään itsensä kauniina elämänsä kuvissa!”