Voimaa kuvista -ryhmä

Voimaa kuvista minityöpaja

"Pieni kurkistus voimauttavan valokuvan maailmaan"

Minityöpaja on pieni, neljän (4) tunnin, kurkistus voimauttavan valokuvan lempeään maailmaan.

Minityöpajassa saat ottaa rauhassa aikaa itsellesi ja pääset suunnittelemaan omat voimakuvasi. Voimakuvat toteutetaan voimauttava valokuvamenetelmää hyödyntäen. Voimakuvauksissa lupaan tehdä olosi mukavaksi ja sinä saat lempeän katseen sekä positiivisten sanojen hoitavan kokemuksen.

Minityöpaja sisältää:

  • Ennakkotehtävän
  • Voimauttavan valokuva- ja valokuvapäiväkirjamentelmien teoriaa
  • Voimakuvaukset sinusta
  •  Pienen pohdinta ja  kuvaustehtävän
  • Voimakuvien katsominen ja sanoittaminen yhdessä

Ennakko-osaamista valokuvauksesta tai luonnollista suhdetta kameran edessä olemiseen EI tarvita. Avoin mieli riittää. 

Kesto: 4h (aikataulu sovittavissa)

Hinta: 70€/hlö (sis. 5 voimakuvaa sähköpostiin lähetettynä viimeistään seuraavana päivänä).

Osallistujamäärä:  4-6 hlö

Tilaa minityöpaja omalle ystäväporukallesi ja tulkaa yhdessä viettämään voimauttavia hetkiä yhdessä! Voimakuvien myötä lupaan, että jotain sinussa muuttuu.

Lisätietoa: hannele.raty@voimaakuvista.fi tai 050 557 0837

VOIMAA KUVISTA- minityöpaja

Tällä hetkellä ei ole tiedossa kaikille avointa minityöpajaa. Ole yhteydessä jos haluat järjestää oman minityöpajan läheistesi kanssa!

hannele.raty@voimaakuvista.fi tai 050 557 0837

Minityöpajan palaute

”Olet ihana ja helposti lähestyttävä. Luot luottamuksen ilmapiirin, jossa on helppo sanoittaa haastaviakin ajatuksia. Ammattimaisuus välittyy monialaisesti.”

”Iso kiitos Hannele! Voimauttavan valokuvan ilta Hannelen kanssa oli valtavan antoisa matka itseen ruuhkavuosien keskellä. Kuka minä olen, on helposti kadoksissa erilaisten roolien alla. Tavoitin muutamassa tunnissa itseni ytimen ja puolet, jotka eivät ole tulleet tarpeeksi kuulluksi. Uskon, että pystyn taas paremmin ymmärtämään itseäni vuorovaikutuksessa eri ihmisten kanssa ja olemaan itselleni ja heille enemmän ja parempaa. Hannelen ja ryhmäläisten kanssa oli todella miellyttävää ja turvallista työskennellä itsensä kanssa.”

”Ilta oli ikimuistoinen. Oman tarinan ja matkan ikuistaminen kuviin, toimi kuin terapiana. Läsnäolo ja suvaitsevainen ilmapiiri olivat läsnä kaikessa tekemisessä. Kerrassaan ihana ilta.”