Voimaa työhyvinvointiin

Hyvinvointia työyhteisöille

Voimauttava valokuva osana työyhteisön näkyväksi tekemistä

Työhyvinvointiryhmän tekemä sydän kukista.

Työyhteisöpalveluissa keskitytään työyhteisön arvoihin, työntekijöiden vahvuuksiin ja herätellään huomaamaan työyhteisössä oleva hyvä. 

Ajatuksena on vahvistaa yhteisöllisyyttä sekä positiivista työilmapiiriä erilaisten harjoitusten sekä valokuvauksen kautta. Valokuvat sekä valokuvaaminen ovat keskiössä tapaamisissa. Palvelussa hyödynnetään voimauttava valokuva- sekä valokuvapäiväkirjamentelmiä ja osallistetaan koko työyhteisö yhteisen, erilaisen tekemisen kautta miettimään työyhteisöä sekä omaa työtä. Työyhteisöllä ei tarvitse olla valokuvauskokemusta tai järjestelmäkameroita vaan tehtävät toteutetaan puhelimilla ja tehtävissä hyödynnetään jo olemassa olevia valokuvia. 

Valokuvilla on valtava voima ja niillä voidaan tehdä näkyväksi sellaisiakin asioita, jotka työn arjessa unohtuvat. Valokuviin saadaan taltioitua tunteita ja tunnelmia. Valokuvilla voidaan kertoa teidän työnne ja työyhteisönne tarinaa.  

Palvelussa pohditaan yhdessä mikä on juuri teidän työyhteisönne oma juttu. Mistä te haluatte, että teidät muistetaan. Näitä asioita lähdemme tekemään yhdessä valokuvilla näkyväksi. 

Työyhteisöpalvelut räätälöidään juuri teidän työyhteisöllenne sopivaksi kokonaisuudeksi, teidän tarpeenne huomioiden.

Hinta: alkaen 490€ (+alv.24%)

Pyydä tarjous työyhteisöllenne. Hinta määräytyy työyhteisön koon, tapaamisten määrän ja käytetyn ajan mukaan. 

Hyvinvointia työyhteisölle palvelun palautteita

”Oli todella antoisa päivä. Annoit ihanasti tilaa. Et arvostellut vaan arvostit.

”Oli rentouttavaa ja jotenkin rauhoittavaa pohtia omaa työtä valokuvien pohjalta. Esiin nousi juuri niitä työn hyviä puolia, jotka kiireessä ja arkisessa hässäkässä helposti unohtuu. Ottamasi kuvat ovat hienoja ja varsin käyttökelpoisia moniin käyttötarkoituksiin.”

”Hannele antaa työllään voimaa meille kaikille! Hän todella tekee näkyväksi sen mitä monesti emme itse näe. Hannelen ammattitaitoinen ja arvostava kohtaaminen näkyy kaikessa. Iso kiitos meidän puolestamme.”